2009-04-05

Kapitánův deník, hvězdné datum stosedmadvacetšestdevět tečka osm.

Až příště budeme podnikat výsadek k sídlu padouchů, kteří se specializují na únosy pomocí transportéru, nesmíme jej podnikat pomocí transportéru. Scotty tvrdí, že náš paprsek museli detekovat, zalomit trifázickým hranolem a z něj nás pak šoupnout do téhle cely. Alespoň jsme se tady opět setkali s Uhurou. Podle zbytků v misce se zdá, že ji tu trápili o chlebu a vodě, jinak ale vypadá zdravá, v pořádku a při síle.


Scotty s ní teď probírá potenciální slabiny mimozemské technologie, praporčík Lindmanová z Chekovova týmu si v rohu cely procvičuje údery do rozkroku a Kostra ošetřuje uši Suluovi, který se pokoušel vystrčit hlavu zamřížovaným okénkem ven, aby se podíval, jak to tam vypadá.


Kdyby nám během přenosu nezmizely phasery a komunikátory, mohli bychom se bez nesnází dostat ven – takhle nám ale nezbývá než čekat, až se naši věznitelé uvolí přijít sem za námi. Podle Uhury bychom je mohli očekávat někdy k zítřejšímu dopoledni. Zatím stále nikdo netušíme, proč nás tu vlastně drží. Kirk konec.

Žádné komentáře: